Nyitólap Magunkról
Magunkról

Társaságunk 100 %-ban magyar tulajdonosi szerkezettel végzi a társasházak kezelését, miután 2009-es évben a nyugállományba vonuló tulajdonosoktól jogviszonyukat kivásároltuk. A vásárlással a képviseleti tevékenységet jogfolytonosan átvettük, az összes okiratával, dokumentációjával beleértve a képviseleti szerződésekkel, és az összes fellelhető információval együtt.

A cégben dolgozók korábban a kivitelező építőiparban tevékenykedtek. Társasházak és családi házak beruházásával, kivitelezésével, majd értékesítésével foglalkoztak. A saját beruházásból eladott lakások tulajdonosaival tovább folytatták kapcsolatukat, a Társasházzá alakulást követően is, mely egyfajta speciális ingatlan gondozásba, házkezelésbe váltott át. A lakókkal folytatott kapcsolati tevékenységek rendszeressége és sokrétűsége eredményezte a tevékenységi körök átrendeződését, társasházak képviselete, került előtérbe, majd bővítésre energiatanúsítványok készítésével, használva az építőipari gyakorlatot, építőipari kivitelezői munkavégzéssel. Ebben az időszakban, miután már gyakorlatot szereztünk a házkezelésben, teremtődött lehetőség további társasházak képviseletét átvállalnunk.

Egyéb tevékenységeink is épületekhez, lakásokhoz kötődnek, hiszen ingatlanfejlesztési javaslatokat készítünk, építést, felújítást, korszerűsítést bonyolítunk, társasházasítást intézünk, Szervezeti és Működési Szabályzatot, Házirendet készítünk, illetve mindezekhez szaktanácsadását végzünk, felelős műszaki vezetéssel és műszaki ellenőrzéssel.
Mindennapi tevékenységünket a társasházi koordinátorokon kívül saját könyvelőkkel, műszaki vezetéssel és jogügyi referenssel végezzük. Szolgáltatásunk minőségét garantálja, hogy munkatársaink rendelkeznek a tevékenységük végzésére feljogosító szakképesítéssel. Komárom-Esztergom megyében elsőként rendelkeztünk a társasház képviselet ellátásához szükséges szakmai képesítéssel. Koordinátoraink többsége sok éves lakáskezelői múlttal rendelkezik

Szakirányú felkészültségünket nagyban segíti, hogy cégünk tagja a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének.


Cégünk küldetése

Társasházaink közös képviseletét, tulajdonosok igényének megfelelően, érdekeik messzemenő szem előtt tartásával professzionális színvonalon, munkatársaink tudásával és szorgalmával támogatva, kölcsönös bizalmon alapuló, korrekt áron végzett megoldás, amikor is a képviselet a látható törődés.


Kis Zsuzsanna
ügyvezető

 

Keresés

Online felhasználók

Jelenleg 3 vendég olvas minket